Els Museus Municipals proposen una nova programació de visites i activitats didàctiques per als mesos de octubre a desembre de 2020.

Una oferta variada de visites guiades, temàtiques, teatralitzes, familiars i altres activitats, totes elles gratuïtes. Adaptades als interessos de tots els ciutadans i ciutadanes i amb una àmplia disponibilitat horària entre setmana i també durant el cap de setmana i festius. A més, alguns d’ells tenen accés exclusiu amb la visita guiada i precisen de reserva prèvia.

Som conscients de les limitacions que es deriven del Covid19 pel que respecta a la interacció entre les persones, però creiem que la cultura té un efecte balsàmic en aquests moments difícils, per això l’accés als centres serà limitat i gratuït.

A causa de les condicions sanitàries que imposa la pandèmia s’han reduït l’aforament dels grups. Reserva la teua plaça cridant al museu de l’activitat a la qual vulgues participar.

Si vols vindre en grup, amb la teua associació, col·legi o un altre tipus d’institució pots consultar tota la programació i forma de reserva a través d’aquest enllaç.

 


Dades bàsiques

Data:
Del 20/09/2020 al 31/12/2020
Horari:

Consultar la informació en la entrada de cada museu.

Preu:

Gratuït. Amb reserva prèviaAltres Activitats relacionades