En la part oest de la ciutat, al costat del Parc de Capçalera i a pocs passos de Bioparc, es troba aquest innovador museu, situat en un edifici que originàriament va ser el primer dipòsit d’aigües de la ciutat, un dels millors exemples de l’arquitectura industrial de mitjan el segle XIX. Una làmina d’aigua recorre la façana del museu, recordant la primitiva funció de l’edifici.

Després de passar el vestíbul ens trobem davant un espai sorprenent, conformat per un bosc de pilars i arcades de rajoles en els quals es perd la mirada. Des del fons ens saluda l’enigmàtic somriure de Medusa, apuntant en el centre d’un bell mosaic romà descobert en la ciutat. La visita comença en la Màquina del Temps, un recurs tecnològic que ens permet conèixer l’evolució urbana de la ciutat al llarg de la seua història. L’exposició permanent exhibeix fons arqueològics, artístics i històrics, i els combina amb escenes que recreen el passat de forma dramatitzada, creant un tot harmònic.

Una manera insòlita de presentar la història de forma propera i comprensible, que aconsegueix introduir-nos en la pell dels personatges del passat.Dades bàsiques

Horari:

De dimarts a dissabte: de 10 a 19 h
Diumenge i festius: de 10 a 14 h
Tancat: els dies 1 de gener, 1 de maig i 25 de desembre

Preu:

Entrada individual: 2 €. Diumenges i festius: gratuït. Abonament: 6 € (vàlid per a tres dies)

Direcció:

Carrer València, 42 (continuació del Passeig de la Petxina junt al parc de Capçalera)
46920 Mislata, València
Telèfon: 963 701 105
Adreça electrònica: mhv@valencia.es

Transport:

Metre: Nou d'Octubre (Línies 3 i 5)

Més informació:


Activitats