L’Hemisfèric és un dels espais inclosos en la Ciutat de les Arts i les Ciències. Simbolitza un gran ull humà que s’obri al món a través d’un estany de 24.000 m2 de superfície. La “pupil·la” és la cúpula semiesfèrica de la sala de projeccions que es transforma visualment en una esfera completa al reflectir-se en l’estany. Mentres que els “parpelles” són les voltes tóricas i les “pestanyes” són els reixats envidrats que es pleguen lentament girant sobre uns golfos centrals.

La sala de L’Hemisfèric, que pot albergar fins a 310 persones, disposa de la tecnologia més avantguardista. Així, compta amb 48 projectors de diapositives, vídeo projectors, làser disc i Universarium, cine en gran format, làser i un complet sistema d’il·luminació. De la mateixa manera, un sistema de so envoltant multicanal permet escoltar la banda sonora a través dels altaveus de la sala, mentres que la locució es realitza per mitjà d’un sistema de so personalitzat. Va ser pioner, el primer que va ser obert al públic i on per primera vegada a Espanya es pot gaudir en una mateixa sala de 3 espectacles audiovisuals:

– Cine Imax Dome: pel·lícules de gran format.
– Planetari: representacions de fenòmens de l’Univers.
– Laserium: espectacle audiovisual.

Compta amb la tecnologia més avançada en imatge i so i amb un sistema de projecció que ens permet contemplar 9.100 estreles.
L’Hemisfèric disposa d’un ampli restaurant i d’una sala on és possible realitzar reunions i presentacions en un marc exclusiu. L’anell perimetral, amb una extensió de més de 2.000 m2, rodejat per un estany i a l’aire lliure, està protegit per l’espectacular coberta de l’edifici. Constituïx l’escenari ideal on empreses i institucions poden donar un toc de distinció i modernitat a sopars, gales, recepcions, entrega de premis i altres actes socials.


Dades bàsiques

Horari:

Consulta la programació en la web

Preu:

Consulta el preu en la web

Direcció:

Avinguda Professor López Piñero, 3
46013 València
Telèfon: 902 100 031 (reserves i informació)

Més informació: