Tota la Catedral de València és un gran espai expositiu d’art religiós dedicat al culte cristià; però en aquest museu es mostren obres que en un altre temps van ser dedicades al culte, i que ara no tenen lloc adequat en el temple. El recorregut permet admirar mostres fonamentals de l’art valencià en alguns dels seus millors moments històrics.

El Museu de la Catedral ens ofereix, després de la seua rehabilitació, la possibilitat d’apreciar nous descobriments i art dels millors mestres, com Juan de Juanes, els Hernandos i fins i tot al Mestre d’Alzira.

El recorregut pel Museu ens trasllada des de l’època romana fins als nostres dies a través d’obres i espais exclusius, com La Última Cena de Juan de Juanes, La Dormición de la Virgen d’Alejo de Vahía, la biblioteca dels Borja o la capella del Sant Calze.

En el Museu  de la Catedral podem contemplar retaules del segle XVI, les estàtues originals de la Porta dels Apòstols del segle XIV, imatges gòtiques, la Gran Custòdia de la processó del Corpus del segle XX i alguns altres objectes relacionats amb l’art religiós.


Dades bàsiques

Horari:

De 8.30 a 20.30 h
Visites guiades: de dilluns a dissabte de 10 a 17.30 y diumenges de 14 a 17.30 h

Preu:

Entrada general: 3 €. Reduïda: 2.10 €. Grups guiats: xiquets de 3 a 12 anys, jubilats i discapacitats físics o psíquics. Xiquets menors de 3 anys: entrada gratuïta

Direcció:

Plaça de la Reina, s/n
46001 València
Telèfon: 963 918 127

Transport:

Autobús: 4, 6, 8, 9, 11, 16, 28, 36, 70 i 71