L’edifici denominat Banys de l’Almirall és una construcció medieval d’època cristiana, destinada a bany públic que seguia la tradició dels banys de vapor àrabs o hammam.

Al segle XIX s’efectuen importants obres de renovació de l’immoble i es dota l’edifici d’un aspecte orientalitzant amb rajoles i guixeries d’estil neonazarí.

El 1959, els banys tanquen com bany públic. A partir de 1963, al seu interior s’instal·la un gimnàs que va funcionar fins que el 1985 la Generalitat Valenciana compra l’edifici.


Dades bàsiques

Horari:

De dimarts a divendres de 10 a 18 h
Dissabtes i diumenges de 9 a 14 h
L'accès als Banys de l'Almirall es realitzarà cada 30 minuts
L'aforament màxim per franja horaria és de 25 persones
Reserves per a grups al correu: banysdelalmirall@gva.es

Preu:

Tarifa individual amb caràcter general: 2 euros.Tarifa reduïda: 1 euro.-Grups constituïts per 10 o més persones.-Estudiants menors de 16 anys; així com aquells que es troben cursant estudis reglats i ho acrediten (F.P, Batxillerat, estudis universitaris, etc.)-Jubilats.-membres de família nombrosa que ho acreditin.Tarifa gratuïta:-Persones amb discapacitat-Nens menors de 7 anys-Grups d'escolars acompanyats de professors de centres educatius, degudament acreditats.-Ciutadans desocupats que ho acreditin-Professorat degudament acreditatMembres de les següents entitats:-APME o Associació Professional i Museòlegs d'Espanya-ANABAD o Associació d'Arxivers, Bibliotecaris i Museòlegs-AEM. Associació Espanyola de Museòlegs-ICOM. Consell Internacional de Museus-Acadèmia de Belles Arts i Ciències-Associació de Gestors Culturals-Associació de Crítics d'Art-Guies locals i Guies habilitats per Conselleria de Turisme, degudament acreditats i tots els visitants el dia 18 de maig, dia dels museus."

Direcció:

Carrer dels Banys de l'Almirall, 35
46003 València
Telèfon: 963 866 200
Adreça electrònica: banysdelalmirall@gva.es

Transport:

Autobús: 4, 5B, 6, 8, 9, 11, 16, 26, 28, 36, 70 i 71