Política de cookies
Este lloc web utilitza cookies perquè vostè tinga la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxe l'enllaç per a major informació.

X
RibesEspaiUP2

La Universitat Popular de València obri el nou centre Ribes Espai en el Parc Central

El dissabte, 15 de febrer el nou espai sociocultural Ribes Espai obria les seues portes al públic. El ‘Ribes Espai Universitat Popular’ està situat en una de les naus industrials obra de l’arquitecte Demetrio Ribes, construïdes a principis del segle XX i declarades Bé de Rellevància Local -BRL-.

Es tracta d’un edifici, de 739 m² de superfície, totalment adaptat per a permetre l’accessibilitat. L’actuació ha conservat l’edifici original, el contenidor original, de manera que es pot observar el volum de la que fou la nau en els seus orígens.  La inversió realitzada per l’Ajuntament de València ha permés habilitar  l’edifici per a ús de la Universitat Popular de València.

El centre, que compta amb un total de 4 àmplies aules, acollirà diferents activitats socioculturals com a Dansa Expressió corporal, Dansa Pilates, Tabal i dolçaina i Dramatització (teatre).

 

Compartir:
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email