Vos agraden les plantes? Saben els més menuts de la casa com cuidar-les? Se li cauen les fulles? Està groga? Fa dies que està trista? Estes i altres qüestions poden resoldre’s immediatament gràcies al nou consultori de plantes de l’Ajuntament de València. Perquè tindre una planta no és només qüestió de bellesa i decoració, la importància de la seua atenció resulta vital si volem que estiguen saludables en cada estació de l’any.

Procedent d’un verdader “Hospital de plantes”, NaTuria porta al seu especialista, el “Doctor Planta”, per a resoldre tots aquells dubtes que la societat tinga respecte al cultiu dels seus tests i la resta d’ornaments naturals.

El Consultori de Plantes és una iniciativa pionera que ens permetrà oferir una resposta als dubtes i malalties que tinguen les plantes. El ciutadà podrà visitar les instal·lacions de NaTuria amb la seua pròpia planta (ja siga un test de xicotetes dimensions, un full, un esqueix, una tija, etc.), o bé realitzar una consulta enviant un correu electrònic i adjuntant imatges perquè el doctor puga realitzar el diagnòstic del seu tractament. Una bona ocasió perquè els xiquets aprenguen tècniques entorn de la floricultura i l’horticultura i es responsabilitzen amb l’atenció de la naturalesa.

El Doctor Planta passa consulta

Cada dilluns, d'11.00 a 13.00 hores, un tècnic municipal expert en la matèria, i que ha sigut denominat com a “Doctor Planta”, rebrà la visita -de forma totalment gratuïta- de les plantes que els ciutadans porten a NaTuria a fi d’obtindre un diagnòstic més segur de la seua malaltia o estat.

Si la planta és molt gran o està cultivada en un jardí, pot portar-se una fotografia, fulls o una branca per a detectar possibles símptomes.

La consulta se centra a oferir solucions, des d’un punt de vista ecològic i professional, sobre l’atenció i l’atenció de les plantes tant de particulars com municipals.

A més, este nou servici municipal oferix la possibilitat de realitzar consultes virtuals per mitjà de l’enviament d’un correu electrònic que incloga fotografies a fi de facilitar el millor diagnòstic: drplanta.naturia@gmail.com


Dades bàsiques

Horari:

De dimarts a divendres: de 10 a 14 h
Dissabtes, diumenges i festius: d'11 a 14.30 h

Preu:

Entrada gratuïta

Direcció:

Passeig de la Petxina, 50
46018 València
Telèfon: 627 912 269 (atenció de 9 a 14 h)
Adreça electrònica: naturia@oamparquesvalencia.es