El institut français de València és un institut francés establit a València a Espanya, des de l’any 1888 com una escola.

Antigament situat en el barri de Ruzafa, carrer Sant Valero, es va traslladar al gener del 2001 a un nou edifici en el cor del barri antic de la ciutat, carrer Moro Zeit. El IFV forma part de la xarxa dels centres culturals francesos a l’estranger i depén del Institut français d’Espanya, i del Ministeri d’Afers exteriors (MAE).

El Institut Français de València va comunicar la seua nova imatge al gener de 2012. Nou logo, nova xarxa (6 instituts a Espanya), nous dispositius, noves plataformes nacionals per a un major dinamisme de l’ensenyament oficial del francés a Espanya, nou edifici annex per a ampliar la nostra capacitat d’acolliment.

EL INSTITUT FRANÇAIS és el nou segell de qualitat que ha adoptat l’Ambaixada francesa per a marcar la diferència, optimitzar els recursos per a assegurar l’excel·lència de la formació que ofereix a Espanya. Els exàmens oficials que el Institut Français proposa són reconeguts a tot el món.

EL INSTITUT FRANÇAIS es recolza en els seus 130 anys d’arrelament i experiència a València. La nostra serietat i el nostre creixement són constants.

EL INSTITUT FRANÇAIS és una nova garantia d’eficàcia, modernitat i de resultats. La revolució digital també està present.

EL INSTITUT FRANÇAIS respon als nous comportaments, a la necessitat de rapidesa i productivitat. Tots els professors són natius francesos, diplomats a França i formats amb les noves tecnologies, nous mètodes i programes adaptats als estudiants espanyols de llengua francesa.


Dades bàsiques

Horari:

De dilluns a divendres de 8.30 h a 21.30 h
Dissabte de 9 h a 14 h
El mes de juliol de 8.30 h a 20.30 h
El mes d'agost tancat del 1 al 26 d'agost

Direcció:

Carrer Moro Zeit, 6
46001 València
Telèfon: 963 153 095
Fax: 963 920 681
Adreça electrònica: info.valencia@institutfrancais.es

Més informació: