Per al primer trimestre del curs 2020-2021, els Museus i Monuments de València proposen una oferta didàctica de visites guiades, visites taller i visites dinamitzades destinades a col·lectius (centres educatius, associacions, etc.).

Les reserves es realitzen en línia mitjançant este formulari en el qual podreu seleccionar el dia i hora que més s’adapte a les necessitats del grup. Les propostes disponibles es dividixen en funció dels diferents nivells educatius.

Per tal de garantir un bon tractament de la reserva, s’ha de realitzar amb un mínim de 15 dies previs a la data que us interesse.

També és possible visitar els Museus i Monuments en grup con visita libre. En este cas, es paga l’entrada al museu encara que podreu optar a les tarifes reduïdes i gratuïtats si el vostre grup complix amb les característiques requerides per a això. Consulta ací les tarifes.

Som conscients de les limitacions que deriven de la pandèmia de Covid19 en relació a la interacció entre les persones, però creiem que la cultura té un efecte balsàmic en estos moments difícils. Per esta raó tots els centres tenen un reducció del seu aforament així com un ràtio d’educador i grup limitat.

Pots trobar tota la informació sobre les activitats disponibles en este catàleg.


Dades bàsiques

Data:
Del 20/09/2020 al 30/12/2020
Horari:

Consultar la programació.

Preu:

Consultar les tarifes.

Més informació: