Al voltant de l’exhibició «SANT VICENT FERRER: entre la realitat i el mite», inaugurada el passat 12 de desembre al MhV, s’han organitzat algunes activitats complementàries, que inclouen visites guiades, comentades per Óscar Calvé i Vicent Moreno, comissaris de l’exposició.

Estes visites guiades són amb entrada gratuïta i s’han de concertar amb reserva prèvia.

INFORMACIÓ I RESERVES:   96 370 11 05

Horari d’atenció telefònica: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

 

El Museu d’Història de València exhibix una nova exposició temporal amb el títol «SANT VICENT FERRER: entre la realitat i el mite», inaugurada el passat 12 de desembre, que podrà visitar-se amb entrada gratuïta fins al 28 de juny de 2020.

La mostra versa sobre la vida i obra de sant Vicent Ferrer, símbol popular de la nostra ciutat, i presenta institucions i iniciatives que ajuden a entendre la pervivència i actualitat d’un dels personatges que ocupa més espai en l’imaginari col·lectiu dels valencians i de les valencianes.

Al voltant d’esta exhibició s’han organitzat algunes activitats complementàries, que inclouen visites guiades, comentades per Óscar Calvé i Vicent Moreno, comissaris de l’exposició. Estes visites guiades són amb entrada gratuïta i s’han de concertar amb reserva prèvia.

Duració 1 h  -  Tots els públics

Idiomes: valencià / espanyol (per a altres cal consultar)

Les visites començaran dimecres vinent, 22 de gener, a les 11 h, amb una sessió especial dinamitzada per Vicent Moreno, comissari de l’exposició, fent coincidir esta amb la festivitat de Sant Vicent Màrtir i el dia de la celebració del bateig de sant Vicent Ferrer.

A partir del dijous 24 es realitzaran segons el següent calendari:

- Matins: dimarts, dimecres i dijous, a les 10 i a les 12 h.

- Vesprades:  dimecres i dijous a les 16 h.

- Diumenges: a les 11 h (una vegada al mes): 23 de febrer / 29 de març / 26 d’abril / 24 de maig i 28 de juny, últim dia en què podrà visitar-se l’exposició.

Els dies que coincidisquen amb algun esdeveniment del museu, o amb festius, no es realitzaran les visites. Esta informació es facilitarà en el moment de fer la reserva.

L’activitat es dirigix preferentment a grups, però s’atendran reserves individuals fins a completar l’aforament de cada sessió, 25 persones màxim. En cas de no cobrir-se un nombre mínim de visitants, l’activitat podrà ser anul·lada.

Aquelles persones o grups que desitgen visitar també l’exposició permanent del museu, podran fer-ho després de finalitzar el seu recorregut en la temporal.  Per a això, hauran de dirigir-se a recepció i obtindre, si escau, la corresponent entrada al museu.

INFORMACIÓ I RESERVES:   96 370 11 05

Horari d’atenció telefònica: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.


Dades bàsiques

Data:
Del 22/01/2020 al 28/06/2020
Preu:

Entrada gratuïta. Amb reserva prèvia.

Direcció:

Carrer València, 42 (continuació del Passeig de la Petxina junt al parc de Capçalera)
46920 Mislata, València
Telèfon: 963 701 105
Adreça electrònica: mhv@valencia.es
Pâgina web: http://www.valencia.es/mhv

Transport:

Metre: Nou d'Octubre (Línies 3 i 5)Altres Activitats relacionades