Festival Internacional de Cinema de València celebrat l’última setmana de juny. Cinema Jove té l’objectiu de promocionar als joves cineastes, per la qual cosa es limita la franja d’edat dels participants en Secció Oficial a 40 anys. La nova etapa de Cinema Jove vol tornar al caràcter jove del festival de totes les persones que ho formen: professionals, públic i cineastes.

Cinema Jove va nàixer com un certamen dedicat a l'educació cinematogràfica, als pocs anys es converteix en un festival dedicat a joves cineastes professionals, encara que sense perdre mai la seua secció educativa (avui denominada Trobada Audiovisual de Joves). Al llarg de la seua trajectòria, el Festival ha servit de fòrum de trobada internacional per a joves cineastes arribats de tot el món, amb dues seccions oficials (llargs i curtmetratges) a més d'homenatges, retrospectives, cicles temàtics, presentacions de llibres… i afavorint una proximitat total entre el públic i els professionals del cinema a través de trobades i col·loquis.

Cinema Jove, atenent a l'impacte tecnològic en el sector audiovisual, segueix incloent per tercer any consecutiu una secció oficial competitiva dedicada a les webseries digitals.


Dades bàsiques

Data:
Del 01/06/2019 al 30/06/2019
Horari:

Consulta la programació

Direcció:

Adreça electrònica: info@cinemajove.com

Més informació:


Altres Activitats relacionades