Vine a gaudir de les nits d’humor amb el Circuito Café Teatro Valencia. Totes les setmanes actuacions de dijous a diumenge amb espectacles de monòleg, màgia còmica, mentalisme, café teatre i molt més.

Aquest cap de setmana podrem gaudir de tot tipus d’espectacles, des de café teatre fins a màgia i mentalisme, passant per monòleg.

Javier Botía arriba per fer als espectadors dubtar de la realitat. Hipnosis, telepatia, control de la voluntat… i tot sense parar de riure. A més, i per seguir amb les coses inexplicables, Rubén Aparisi torna al Circuito amb el seu show “Freak” per fer-nos gaudir de la màgia de prop i del seu humor tan únic.

A més i per donar el toc de café teatre, Iguales Teatro tornen aquesta setmana amb la seua història d’amor, on ell i ella estan condemnats a no entendre’s, així que resultarà còmic veure quant es necessiten. Esquetxos on es combinaran teatre, música i humor.

Per últim, però no per això menys important, dos còmics valencians ompliran els locals durant aquest cap de setmana. Rafa Forner i Patricia Espejo ens faran gaudir de dos monòlegs crítics i divertidíssims.

Un cap de setmana que comença dijous i durarà fins diumenge per fer-nos partícips d’una experiència única amb molt d’humor mentre prens una copa.

Tota la programació la podeu consultar a la nostra web www.circuitoteatro.es , les rialles estan assegurades!


Dades bàsiques

Data:
Del 12/12/2019 al 15/12/2019
Horari:

Consulta la programació

Preu:

7 €

Direcció:

Consulta la programació

Més informació: