El Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MUVIM) està instal·lat en un edifici de nova planta, obra de l’arquitecte sevillà Guillermo Vázquez Consogra, i constitueix un dels millors exemples d’arquitectura contemporània que es pot visitar en la ciutat.

En el seu interior, articulat entorn d’un impressionant hall, alberga una de les més modernes i preparades instal·lacions culturals de València, un museu dedicat a un període decisiu de la nostra societat que arranca en el segle XVIII i que ajuda a explicar-nos la nostra actual forma de veure i entendre la vida.

L’exposició Permanent del museu, anomenada “l’Aventura del Pensament“, ofereix un recorregut per la cultura occidental, des de l’Edat Mitjana fins als nostres dies. Es tracta d’una innovadora exposició que incorpora una tecnologia i un tractament de continguts altament nous. La visita al MUVIM permet acostar-se a una nova manera d’entendre el museu com a espai d’interacció cívica i de reflexió sobre els problemes i la fisonomia de la nostra societat actual, a través de les seues exposicions (permanent i temporals), de cicles de conferències, de projeccions audiovisuals, de la seua Biblioteca i Centre d’Estudis o els seus tallers didàctics.

Hi ha recorregut guiat pel Museu i exposició permanent cada mitja hora. Es recomana telefonar per a concertar visita guiada o haurà d’esperar a adaptar-se amb un altre grup. Les visites es realitzaran en castellà, valencià, anglés o francés. Compta amb cafeteria i botiga.


Dades bàsiques

Horari:

De dimarts a dissabte: de 10 a 14 h i de 16 a 20 h
Diumenges i festius: de 10 a 20 h
Dilluns: tancat

Preu:

Consulta el preu en la web

Direcció:

Carrer Guillem de Castro, 8 i carrer Quevedo,10
46001 València
Telèfon: 963 883 730
Adreça electrònica: muvim@dival.es

Transport:

Autobús: 5, 27, 60, 62, N4, N5 i N6
Metre: Àngel Guimerà (Línies 1, 3 i 5)

Més informació: