El Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MUVIM) està instal·lat en un edifici de nova planta, obra de l’arquitecte sevillà Guillermo Vázquez Consogra, i constitueix un dels millors exemples d’arquitectura contemporània que es pot visitar en la ciutat.

En el seu interior, articulat entorn d’un impressionant hall, alberga una de les més modernes i preparades instal·lacions culturals de València, un museu dedicat a un període decisiu de la nostra societat que arranca en el segle XVIII i que ajuda a explicar-nos la nostra actual forma de veure i entendre la vida.

Les exposicions permanents són “València segons el Pare Tosca”, la “Torre Medieval del MuVIM” i “l’Aventura del Pensament”, la qual ens ofereix un recorregut per la cultura occidental, des de l’Edat Mitjana fins als nostres dies. Es tracta d’una innovadora exposició que incorpora una tecnologia i un tractament de continguts altament nous. La visita al MUVIM permet acostar-se a una nova manera d’entendre el museu com a espai d’interacció cívica i de reflexió sobre els problemes i la fisonomia de la nostra societat actual, a través de les seues exposicions (permanent i temporals), de cicles de conferències, de projeccions audiovisuals, de la seua Biblioteca i Centre d’Estudis o els seus tallers didàctics.

Es recomana telefonar per a concertar visita guiada o haurà d’esperar a adaptar-se amb un altre grup. Les visites es realitzaran en castellà, valencià, anglés o francés. Compta amb cafeteria i botiga.


Dades bàsiques

Horari:

De dimarts a dissabte: de 10 a 14 h i de 16 a 20 h
Diumenges i festius: de 10 a 20 h
Dilluns: tancat

Preu:

Consulta el preu en la web

Direcció:

Carrer Guillem de Castro, 8 i carrer Quevedo,10
46001 València
Telèfon: 963 883 730
Adreça electrònica: muvim@dival.es

Transport:

Autobús: 5, 27, 60, 62, N4, N5 i N6
Metro: Àngel Guimerà (Línies 1, 3 i 5)

Més informació: