Al Museu de l’Artista Faller de València es troben exposats Ninots o figures i grups escultòrics de tamany natural, de falles grans i d’infantils, indultats pel Gremi Artesà d’Artistes Fallers. La mostra recull esbossos originals de falles i de carrosses; maquetes de falles; l’evolució històrica del Ninot; una Falla didàctica exposada a l’interior, que recrea els diversos processos constructius de la mateixa; una amplia col·lecció de fotos de falles, de Llibrets de Falla i de revistes falleres, editades pel Gremi; i una mostra dels treballs alternatius realitzats pels Artistes Fallers.

La visita inclou la visualització d’un vídeo de com es fa una falla. La visita dura aproximadament una hora, incloent-hi el passe del vídeo. No existix guia que acompanye al grup.

El museu disposa d’entrada accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

 


Dades bàsiques

Horari:

De dilluns a divendres: de 10 a 14 h i de 16 a 19 h
Dissabtes: de 10 a 13.30 h
Diumenges i festius només s’obrirà el museu per a visites de grups prèviament concertades (40 persones)
Mes d’agost tancat

Preu:

Adults: 3 €. Grups d’adults i estudiants majors de 12 anys: 2.50 €. Menors de 12 anys: 2 €. Grups d'estudiants menors de 12 anys: 1.50 € (Els professors no paguen. El pagament serà en efectiu a l’entrada al museu). Jubilats: 2 €. Grups de jubilats i Comisions falleres: 1 €. Els preus en grup seran aplicables a partir de 20 persones

Direcció:

Avinguda Sant Josep Artesà, 17
46025 València
Telèfon: 963 479 623
Adreça electrònica: gremio@gremiodeartistasfalleros.com

Transport:

Autobús: 12, 21, 28 i N3