Edifici industrial, adaptat i lloc al servei de les Obres Públiques, necessàries a les col·lectivitats, després de la Revolució Industrial.

Magatzem que es disposa al voltant d’un pati central, descubierto i pavimentat en llambordes, pati al qual s’accedeix directament des de la porta d’entrada, i que està tancat per un tapial. Les zones cobertes del recinte es distribueixen al voltant d’est, forma que permet disposar en la seua part central, d’un ampli pati, que facilita l’entrada i eixida d’un trànsit rodat, per a descàrrega i càrrega del material.

La zona principal, d’una crujia, es troba en el costat de l’esquerra del recinte, i està dedicat a l’oficina. Els tallers i magatzems, també coberts a un vessant, es troben en el front i ocupant un xicotet espai del costat dret, ja que a aquest pati donaven les finestres de les Oficines d’Objectes Perduts i un magatzem de la Policia General.

Les cobertes del recinte, estan recien col·locades, i es troben inclinades cap al pati, per a permetre el desguàs de l’aigua de pluja a través d’un canal

Els aspectes derivats de la societat industrialitzada en creixement, i la progressiva absorció municipal de tot el referent a millores urbanístiques, ha fet necessari que s’habilitaren dependències per a estos menesters, sent este magatzem una mostra d’estes necessitats. En l’actualitat està ocupat per l’Alberg de la Roqueta.


Dades bàsiques

Direcció:

Carrer Maria Llàcer
46007 València