El Centre Cultural Aben Al-Abbar naix amb el propòsit de convertir-se en el punt de trobada dels veïns i veïnes d’Albors/Algirós. És un espai únic i completament reformat, ubicat en un xalet de dos plantes construït en 1916.

Oferim una programació multidisciplinària, adaptada a tot tipus d’usuaris, on tenen cabuda des de les activitats infantils i juvenils als projectes orientats a les persones majors, a través de tallers, clubs de lectura, cicles de cinema, exposicions, música, arts escèniques, intercanvi lingüístic… I, al mateix temps, volem integrar la nostra proposta amb les idees i inquietuds del barri per a crear un espai lúdic, formatiu i intel·lectualment enriquidor, amb el qual representar la nostra idea de convivència i cultura per al públic.

Descarregar el programa complet

Si eres una entitat civica/sociocultural interessada en sol·licitar l’ús del centre per alguna activitat cultural, pots fer-ho emplenant i enviant al correu electrònic el formulari següent: SOL·LICITUD D’ÚS D’ESPAIS EN CENTRES CULTURALS MUNICIPALSDades bàsiques

Preu:

L'accés és lliure i gratuït

Direcció:

Carrer Aben Al-Abbar, 7

Més informació:

Correu electrònic: ccabenalabbar@valencia.es