Dins de les jornades titulades ‘Esto no es una película’ (que es duran a terme del 23 d’octubre al 20 de desembre d’enguany en l’IVAM, Las Naves, La Posta i la Filmoteca), Cine por venir organitza el taller “Desvíos desde el cine o esto no es (ya) una película”. Les jornades culminaran amb la presentació d’un nombre complet de la revista ‘Concreta’ enterament dedicat al projecte.

El taller en Las Naves (dies 19, 20 i 21 de novembre) pretén realitzar desviaments des del cinema cap a altres esferes d’acció, creació i implicació, així com activar l’escolta dels contextos actuals i la generació pràctica de nous contextos (virtuals o no) de producció, circulació i recepció d’imatges.

Sessió 1: “Desvíos desde el cine”, a partir de les experiències d’Alvaro de los Angeles, Ali A. Maderuelo i Miguel Angel Baixauli.

Sessió 2: “La escucha del contexto”, sessió pràctica amb Sonia Martínez. Reflexió sobre nous contextos amb l’equip al complet de Cine por venir.

Sessió 3: Elaboració pràctica de projectes amb participants del taller.

El taller acabarà amb una trobada amb col·lectius locals el dia 24 de novembre en Las Naves, col·lectius que treballen desviaments des del cinema cap a pràctiques col·lectives d’implicació social, comunitària i política.


Dades bàsiques

Data:
Del 19/11/2018 al 21/11/2018
Direcció:

Carrer Joan Verdeguer