El Comité Antisida de València i el Consorci de Museus et conviden el 14 de juny a mirar la sexualitat i el VIH d’una forma diferent. Amb música, espectacle i performance, el Vihsibles Festival engalana el Claustre Gòtic del Centre del Carme per a visibilitzar la diversitat i la salut sexual des de l’optimisme, la diversió i les cures.

Enguany, amb el lema “Indetectable és intransmissible”, ens acompanyaran:

LAS COÑOS: Conjunt escènic en clau d’humor format per Isa Duque, La PsicoWoman, i Cris Chinchilla, tècnica audiovisual. Ens presentaran la seua conferència: “Apoderant-nos des dels nostres cossos”.
CACHORRO LOZANO: Artista visual, cantant i performer homoeròtic. Cachorro serà la nostra Mestra de Cerimònies i, a més, ens delectarà amb una sessió de música electrònica.
CYNTHIA DE CASSETTE: La “trashvesti” de la Múrcia més underground. Activista LGTBI, presentarà el seu espectacle i el seu nou videoclip “Càrrega Indetectable”, dirigit per María Valcárcel.
MISS YULS: Promotora de la festa B-Menstrual, repeteix amb nosaltres una de les DJ valencianes més volgudes i aclamades.
LADILLA RUSA: Duo musical d’electropop costumista que, amb molta broma i mala llet, ens regalarà els seus hits per a fer-nos ballar sense descans.


Dades bàsiques

Data:
divendres 14 juny 2019
Horari:

18 h a 23:45 h

Preu:

Gratuït

Direcció:

Carrer del Museu, 2
46003 València
Telèfon: 961 922 640Altres Activitats relacionades