Viejo amigo Cicerón és una obra centrada en la figura del cèlebre orador romà, protagonista destacat de les intenses lluites i violentes transformacions esdevingudes en el segle primer anterior a la nostra era.

Ciceró personifica la integritat moral de qui manté la coherència de les seues conviccions polítiques encara en les més adverses circumstàncies.
L’orador representa la defensa de la legalitat com a valor moral enfront de la degradació del sistema polític, abocat, indefectiblement, a fórmules tiràniques de govern. Marco Tuli Ciceró se’ns presenta com un polític excepcional en un món de mesquines ambicions personals, deslleialtats i xicotets tripijocs tan pròpies de la vida pública des de llavors. Amb tot, com és obvi, es tracta d’una obra de ficció; i si bé els esdeveniments narrats responen quasi escrupolosament a la realitat històrica, ens hem permés imaginar diàlegs i situacions entre els personatges arran dels fets generals dels quals dóna compte la crònica històrica.

La història de Ciceró bé podria resumir-se com la d’un home íntegre que es va resistir activament a la inevitable ensulsiada de tot un sistema enarborant, reiterem, la bandera de la legalitat com a suprem valor moral.


Dades bàsiques

Data:
Del 02/10/2019 al 13/10/2019
Horari:

Dimecres 2 d'octubre: 20 h
Dijous 3 d'octubre: 20 h
Divendres 4 d'octubre: 20 h
Dissabte 5 d'octubre: 20 h
Diumenge 6 d'octubre: 19 h
Dimarts 8 d'octubre: 20 h
Dimecres 9 d'octubre: 19 h
Dijous 10 d'octubre: 20 h
Divendres 11 d'octubre: 20 h
Dissabte 12 d'octubre: 20 h
Diumenge 13 d'octubre: 19 h

Direcció:

Carrer de Sant Vicent Màrtir, 44
46001 València

Més informació:


Altres Activitats relacionades