Dijous 16 de setembre a les 19h

Amb motiu del 20 aniversari dels atemptats de l’11-S, l’artista exposa a Es Baluard Museu una revisió exhaustiva de les línies fonamentals dels seus treballs i presenta a Fundació Cañada Blanch “El archivo del Polvo”. 

Assistència prèvia inscripció.

Després dels atemptats de l'11 de setembre de 2001, quan Elena de l'Rivero va poder tornar al seu estudi de Manhattan, es va trobar tot cobert de pols, cendra i milers de fragments de papers que havien entrat per les finestres que havien esclatat.

Des de llavors, l'artista ha desenvolupat una important obra en la qual reflexiona sobre la pèrdua, la memòria col·lectiva i el dolor.

Amb motiu de l'20 aniversari dels atemptats, l'artista exposa a Es Baluard Museu 1 revisió exhaustiva de les línies fonamentals dels seus treballs i presenta a Fundació Cañada Blanch «El arxivo del Polvo».

El dijous 16 de setembre, a les 19 hores, Elena de l'Rivero estarà en Fundació Cañada Blanch juntament amb el director artístic i comissari de l'exposició, Mateu Feijóo; els impulsors de Caniche Editorial; la directora d'Es Baluard Museu, Inma Prieto; i amb el grafiter OVAS, qui intervindrà una de les parets de la fundació.

L'esdeveniment, en format presencial, requereix de prèvia inscripció per garantir les mesures de seguretat vigents.


Dades bàsiques

Data:
dijous 16 setembre 2021
Horari:

19:30

Preu:

GratuïtAltres Activitats relacionades