“El Viaje de Greta” és la nova proposta de Off Compañía després de l’èxit dels seus uns altres dos musicals infantils de producció pròpia: “Hechizados” i “La Llave Mágica”, molt aplaudits per la crítica i el públic assistent.

Greta, una xica de 17 anys, desperta cada dia amb l’esperança que una família li adopte. Cansada d’esperar, s’embarca en un viatge de fantasia per a esbrinar qui és la seua vertadera família. Així comença el nou musical que arredoneix la programació familiar de la Sala Off.

Un espectacle que comptarà amb música original i que està conformat per un equip que arrossega nombrosos premis i nominacions en el món de les arts escèniques.

Després d’aquesta nova producció, trobem la Direcció i Guió de Mamen Mengó i Víctor Lucas, així com la Coreografia de Toñi B. Forascepi. Emmarcats en una escenografia el protagonista de la qual serà el tren dissenyat per Dora Piles, interactuaran els protagonistes d’aquesta aventura: María Zamora i Adrián Romero, així com Marta Gálvez i Patricia Sánchez compartint el personatge de Greta.

Per a completar aquesta aventura, comptarem amb la il·luminació i vestuari de la mà de Stefano Recchia i Pascual Peris, tot això, sota la producció executiva de Pedro Giménez.


Dades bàsiques

Data:
Del 17/04/2021 al 23/04/2021
Horari:

18 hores.

Preu:

12€

Direcció:

C/ Turia Nº 43 - València - 46008

Més informació:


Altres Activitats relacionades