La Pèrgola de Cervezas Alhambra arranca en aquest 2021 amb 18 noves dates i 39 variades propostes sonores. Després d’adaptar-se a les noves directrius sanitàries, les últimes edicions han obtingut una fantàstica acollida per part del públic i, amb aquesta nova edició, el cicle cerca continuar consolidant-se com un referent de l’oci cultural dels dissabtes al migdia (d’11.30 a 14.30 hores).

La Habitación Roja, Delafé, Chlöes Clue, Júlia, Sr. Chinarro, Ferran Palau, Confeti de Odio, Carlota, Compro Oro, Colectivo da Silva, Novio Caballo o Los Estanques són alguns dels noms que conformen el cartell de març a maig, en el qual destaca la qualitat, l’originalitat i la varietat artística de grups tant nacionals com locals, i en el qual s’ha prestat especial atenció a la presència de formacions femenines.

L’aforament no superarà les 400 persones i el públic gaudirà de les actuacions assegut, tal com marquen les directrius del Govern quant a la celebració d’espectacles culturals. Les entrades per a assistir a aquests concerts ja estan a la venda a través d’Enterticket.es a un preu de 5 euros. A més, els directes de la Pèrgola de Cervezas Alhambra podran seguir-se des de qualsevol part del món en live streaming a través dels canals de Youtube i Facebook de la Marina de València.


Dades bàsiques

Data:
Del 06/03/2021 al 29/05/2021
Preu:

Consultar les tarifes.