La companyia de teatre Les Libélulas presenta l’estrena de ‘Margarida’. La Sala Off de València acollirà els dies 16, 17, 23 i 24 de febrer aquesta obra que té com a protagonista a Margarida Borràs, una dona trans que va ser executada a la València medieval. Interpretada per Paula Santana i Andrés Espí, l’obra va ser estrenada en versió breu en el passat Festival Russafa Escènica 2018.

‘Margarida’ és la segona producció de les Libélulas, companyia formada per Rubén Rodríguez Lucas i Paula Santana. ‘Margarida’ és un text del mateix Rubén Rodríguez Lucas que en aquesta ocasió compta amb el director Pablo Sanchis, que dota a l’obra d’un ambient oníric carregat de símbols, amb una proposta escènica molt plàstica.

“Amb Margarida establisc un diàleg entre passat i present. Com a text té una estructura molt contemporània però amb moltes picades d’ullet al teatre medieval. Hi ha una gran documentació sobre la València de 1460 i sobre Margarida Borràs, però és una recreació lliure de la seua vida, perquè sobre ella se sap poc”, comenta Rubén Rodríguez Lucas. “També em vaig documentar molt per al personatge de Miguel, un jove dels nostres dies que pateix bullyng des de xicotet i que aporta realitat i proximitat a l’espectador”.

Les Libèl·lules mostra per tant el lloc dels quals més pateixen, dels indefensos, però buscant la poesia, la bellesa i l’esperança, ajudant-se de la paraula i tendint la mà a altres disciplines per a potenciar les seues propostes.


Dades bàsiques

Data:
Del 16/02/2019 al 24/02/2019
Horari:

20 h

Preu:

12 a 14 €

Espai:
Direcció:

Carrer Túria, 47
46008 València
Telèfon: 96 384 11 85 / 680 635 105
Adreça electrònica: off@offvalencia.comAltres Activitats relacionades