Taules redones amb expertes, pre i post doctorandes; tallers formatius; exposició, performances, instal·lacions i concert. Aquestes seran les activitats que conformen el “II Congrés Atenea Dones: Artistes. Tecnòlogues” que tindrà lloc a Las Naves. Es tracta de crear una zona de trobada per a dones d’àrees artístiques i d’àrees tecnològiques amb la finalitat de fomentar la figura de dones professionals artistes i promoure la creació de projectes interdisciplinaris. A diferència de l’esdeveniment de 2018, enguany es considera un sub-objectiu en relació a la inclusivitat i diversitat, per la qual cosa es té en ment el disseny d’activitats o espais innovadors en aquest sentit, dins del programa, per a col·lectius de diferents ètnies, gèneres, edats i diversitats funcionals.

Aquest esdeveniment sorgeix del coneixement previ de l’organització del congrés Atenea i Las Naves, i la voluntat de totes dues parts per treballar juntes en aquest projecte concret, per a donar-li major envergadura al mateix i dotar-lo d’unes instal·lacions més concordes amb el caràcter innovador de l’esdeveniment, que l’any passat va celebrar la seua primera edició a la Universitat Politècnica de València. L’organització del congrés la formen professores, estudiants i voluntàries de la universitat, així com altres professionals del sector artístic i digital.

Es tracta d’una trobada única a la ciutat, per la combinació de dona, art i tecnologia, pel seu caràcter internacional alhora que de potenciació del local, i pel seu caràcter innovador per mostrar projectes creatius i interdisciplinaris que promouen la inclusió, la diversitat, la col·laboració o l’experimentació amb eines que combinen nous coneixements i eines.

Hi ha dues convocatòries per a participar:

– Per a pre i post doctorandes: http://atenea.in/event2019/

– Per a artistes: http://atenea.in/call2019


Dades bàsiques

Data:
Del 24/10/2019 al 26/10/2019
Horari:

Dies 24, 25 i 26 d'octubre

Direcció:

Carrer de Joan Verdeguer, 22-24
46024 València
Telèfon: 963 013 401 / 962 085 691