En 2017, l’exposició va obrir les seues portes a Madrid, rebent més de 460.000 visitants en sol 4 mesos. Després del gran èxit, València serà la segona ciutat espanyola dins del tour europeu i la única ciutat que albergarà l’exposició al nostre país en 2019.

Aquesta exposició experiencial de 1.500 metres quadrats comptarà amb escenaris inspirats en els decorats de Hogwarts que apareixen en les pel·lícules, vestuari, atrezzo i fins estaran les criatures fantàstiques originals de la pel·lícula.

Compra la teua entrada ja i no et quedes sense visitar l’univers d’Harry Potter.

L’aventura comença quan un membre de l’exposició dóna la benvinguda als visitants i selecciona a alguns afortunats per a formar part de la seua casa favorita en Hogwarts. A continuació, els guia perquè inicien el seu viatge per les escenes favorites de les pel·lícules d’Harry Potter. L’exposició inclou algunes de les localitzacions més populars de les pel·lícules, incloent la sala comuna i el dormitori de Gryffindor, l’aula de Pocions o de Herbología, i el Bosc Prohibit. Al seu torn, aquests escenaris contenen un munt d’objectes d’attrezzo, vestits i criatures fantàstiques que van ser utilitzats durant el rodatge de la icònica saga.

Inclou a més, diversos elements interactius: els visitants podran entrar en l’àrea de Quidditch i llançar una pilota Quaffle; extraure una Mandrágora d’un test en la classe de Herbología; i fins i tot recórrer la cabanya de Hagrid i asseure’s en la seua gegantesca butaca.

Els visitants també podran gaudir d’una exclusiva audioguía amb detalls sobre el making of de les pel·lícules, comentaris dels productors i dels dissenyadors de vestuari, attrezzo i criatures màgiques de la saga.

A més, els actors James i Oliver Phelps, que interpreten a Fred i George Weasley, inauguraran aquest gran esdeveniment el 12 d’abril, convertint-se en els amfitrions d’un exclusiu esdeveniment per als fans guanyadors d’un concurs que es donarà a conéixer pròximament.


Dades bàsiques

Data:
Del 13/04/2019 al 11/08/2019
Horari:

10.00 h

Preu:

Entrada general (+ 12 anys): 16,90 € Entrada xiquet (4 a 12 anys): 13,90 € *Pack Familiar (4 entrades): 50,00 € Entrada Xiquet (0 a 3 anys): gratuïta

Direcció:

Avinguda Professor López Piñero, 17
46013 València
Telèfon: 902 100 031 (informació i reserves)Altres Activitats relacionades