La fotografia científica no és una especialitat, sinó un conjunt de tècniques fotogràfiques complexes que comprenen més de 30 branques, 20 de les quals les presentem ací de la mà de Luis Monje.

La fotografia científica és una eina fonamental per a l’avanç de la ciència, la indústria i l’educació. La ciència, en quasi totes les seues branques, avança fent observacions visuals.

La fotografia científica té una funció doble: d’una banda, il·lustrar i fixar estes observacions, i de l’altra, registrar nombrosos fenòmens que resulten invisibles a la nostra vista, siga perquè tenen dimensions reduïdes (microscòpia) o una llum feble (astrofotografia de cel profund) o una rapidesa o lentitud extremes (fotografia d’alta velocitat i filmació a intervals o time lapse) o pel fet que la nostra vista és cega a un tipus de radiació determinat (Rx, UV, IR, termografia…).

La fotografia científica no és una especialitat, sinó un conjunt de tècniques fotogràfiques complexes que comprenen més de 30 branques, 20 de les quals les presentem ací de la mà de Luis Monje, un dels pocs fotògrafs científics del món que han dedicat la major part de la seua vida a estudiar-les, practicar-les i difondre-les.


Dades bàsiques

Data:
Del 24/01/2019 al 01/03/2019
Horari:

D'11 a 14 h i de 17 a 20 h

Preu:

Gratuït

Direcció:

Camí de Vera s/n
46022 València
Telèfon: 963 877 095// 963 879 007
Adreça electrònica: informacion@upv.es

Més informació:
cultura.upv.es