‘Oh! Monstruo’ és un projecte que invoca la possibilitat d’un cos col·lectiu, mutant, còmplice i afectiu. La possibilitat d’estar fora del marge, en un nou temps, el temps ara, on poder fer que la neu creme revivint carbons encesos que van ser foguera i que van arribar també a ser cendra.

Oh! Monstruo’ és un ajust de comptes amb el passat. Caminar en cercles sota els llençols. Aprendre a cantar amb una veu múltiple, anormal, disfònica, amb la qual invocar la bèstia secreta del desig.

 

‘Oh! Monstruo’ és un projecte específic d’Eduardo Hurtado per a la sala Dormitori del Carme, que té la col·laboració de Dani Hernández, Aimar Pérez Galí, Javier Vaquero, Pedro Lobo i Daniel J. García López… en el qual han col·laborat Oihan Indart, Asier Rentería o Laia Estruch i que es proposa com un moment de la vida construït concretament i deliberadament per a l’organització col·lectiva d’un ambient unitari i un joc d’esdeveniments. Una situació en què invocar el monstre perquè aparega entre les ombres d’aquest nou escenari de les subjectivitats.


Dades bàsiques

Data:
Del 24/11/2018 al 17/02/2019
Horari:

Hivern: de dimarts a diumenge d'11 a 19 h
Estiu (del 15 de juny a 30 de setembre), de dimarts a diumenge d'11 a 14 h i de 17 a 20 h

Preu:

Entrada gratuïta

Direcció:

Carrer del Museu, 2
46003 València
Telèfon: 961 922 640Altres Activitats relacionades