Consulta la programació sencera CULTURA POBLES 2019

Cultura als Pobles és una iniciativa de la Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals, que sorgeix com una aposta per la descentralització de la cultura, l’accés lliure i igualitari de la ciutadania a l’oferta cultural de la ciutat i la posada en valor dels nuclis de població singulars com són els Pobles de València.

Una ocasió per a oferir unes programacions culturals que donen protagonisme als diferents espais de la ciutat, entesos com escenaris perfectes per a gaudir de la cultura en la seua més ampla mostra de manifestacions artístiques; una proposta de participació activa i una invitació a la ciutadania per a reivindicar els espais de proximitat com a generadors i receptors d’activitat cultural.

Cultura als Pobles de València vol ser una ferramenta de comunicació que acoste el llenguatge comú de la cultura a la ciutadania dels diferents espais de la ciutat. És també una mostra del valor que atorguem a la diversitat, al territori i a les persones amb el desig que els 18 nuclis de població que conformen els Pobles de València gaudisquen i facen propi este projecte.

Pobles del Nord, Pobles del Sud i Pobles de l’Oest compartixen el protagonisme de la programació dissenyada des de l’Àrea de Cultura, amb l’objectiu de constituir una peça més del trencadís cultural que enriquix la ciutat, juntament amb la resta d’iniciatives de participació cultural que es desenvolupen gràcies a la gestió descentralitzada en tots els àmbits municipals.

Cultura als Pobles de València és una campanya que va fer-se per primera vegada a la primavera de 2017; és per tant una iniciativa cultural jove, en procés de creixement i consolidació.Dades bàsiques

Data:
Del 12/04/2019 al 19/05/2019
Horari:

Consulta la programació

Preu:

GratuïtAltres Activitats relacionades