L’Ajuntament de València organitza un acte de reconeixement a les víctimes durant la pandèmia i en homenatge als serveis essencials de la ciutat, el dijous 23 de juliol de 2020, en la plaça de l’Ajuntament. L’acte comptarà amb un concert de l’Orquestra de València que oferirà peces de Mahler, Verdi, Bizet, Mascagni, Elgar i Barber.

El concert començarà i a les 21.30 hores sota la direcció del titular de l’OV, Ramón Tebar. L’Orquestra de València ha preparat un programa especialment dissenyat per a esta ocasió.

Després del concert, es realitzaran disparades pirotècniques simultànies des de la plaça de l’Ajuntament, i des dels barris i pobles de València, que ompliran els cels de la ciutat de ‘palmeres blanques’ com a element simbòlic del reconeixement i homenatge. En total, seran set disparades que es llançaran des de la plaça de l’Ajuntament i altres 39 des de diferents punts del terme municipal, que aniran a càrrec de les empreses pirotècniques Caballer FX, Hermanos Caballer i Vulcano.

A més, la façana principal de l’Ajuntament s’il·luminarà de blanc, igual que les façanes de Correus, l’Ateneu Mercantil i l’edifici del Rialto per a oferir una imatge comuna al·lusiva a l’acte de respecte i distinció a les víctimes de la pandèmia i als serveis essencials.

Finalment, a la pàgina web municipal www.valencia.es s’obrirà un Memorial específic, de manera que qui ho desitge podrà deixar plasmades les seues aportacions, records, expressió de dol, afecte o sentiment. L’alcalde, Joan Ribó, ha subratllat la voluntat de l’Ajuntament i de la ciutat de recordar totes les persones víctimes d’esta crisi global que ha assotat i continua assotant a la ciutat i a tot el planeta, i mantindre viva la seua memòria.


Dades bàsiques

Data:
dijous 23 juliol 2020
Horari:

A les 21.30 hores.

Preu:

Gratuït

Més informació:


Altres Activitats relacionades