Vine a gaudir de les nits d’humor amb el Circuito Café Teatro Valencia. Totes les setmanes actuacions de dijous a diumenge amb espectacles de monòleg, màgia còmica, mentalisme, café teatre i molt més.

Aquest cap de setmana podrem riure amb dos espectacles únics que ofereixen diferents tipus de shows. El dissabte 7 arriba Carol Tomás a La Flama per fer-nos partícips del seu humor tan valencià on qüestiona tota classe de situacions que poden passar al dia a dia. Carol Tomás ens parla dels canvis als quals t’has d’adaptar quan arribes als quaranta… Noves tecnologies, relacions familiars, xarxes socials i molt més.

A més i per finalitzar la setmana, Iguales Teatro ens presenta AmorTajados, una comèdia de café teatre escrita per Patricia Sornosa i composta per nou esquetxos d’amor. Teatre, música i humor es combinen per contar la història d’ell, ella… i una guitarra.

Un cap de setmana que comença dissabte i durarà fins diumenge per fer-nos partícips d’una experiència única amb molt d’humor mentre prens una copa.

Tota la programació la podeu consultar a la nostra web www.circuitoteatro.es , les rialles estan assegurades!


Dades bàsiques

Data:
Del 07/12/2019 al 08/12/2019
Horari:

Consulta la programació

Preu:

7 €

Direcció:

Consulta la programació

Més informació: