Vine a gaudir de les nits d’humor amb el Circuito Café Teatro Valencia. Totes les setmanes actuacions de dijous a diumenge amb espectacles de monòleg, màgia còmica, mentalisme, café teatre i molt més.

Aquest cap de setmana arriba al circuit Jéssika Rojano, una còmica canària co-directora i co-presentadora de l’espectacle de comèdia feminista que ha revolucionat Barcelona: “Calladitas estáis más guapas”. Es podrà gaudir d’aquesta monologuista durant 3 dies amb diverses actuacions.

A més, i sense oblidar altre tipus d’estils, Xavi Castillo també formarà part d’aquesta programació setmanal amb el seu nou espectacle “La Biblia contada per Xavi Castillo” que arribarà a Artea Espai el proper diumenge dia 17.

Per últim i aportant el toc de màgia a aquesta setmana, G. Alexander arribarà al Circuit amb el seu espectacle Experience, un show de màgia còmica que no deixarà a cap espectador indiferent.

Un cap de setmana que comença dijous i durarà fins diumenge per fer-nos partícips d’una experiència única amb molt d’humor mentre prens una copa.

Tota la programació la podeu consultar a la nostra web www.circuitoteatro.es, les rialles estan assegurades!


Dades bàsiques

Data:
Del 14/11/2019 al 17/11/2019
Preu:

7 - 10 € (depén de l’espectacle. Consultar al web)