Cinema Jove dedica una retrospectiva als inicis del tàndem cinematogràfic més prolífic i original, els germans Joel (1954) i Ethan Coen (1957), guanyadors de quatre premis Óscar, dos BAFTA, un Globus d’Or, una Palma d’Or i tres guardons al millor director a Cannes, entre altres reconeixements.

El cicle, que podrà veure’s en el Claustre Gòtic del Centre del Carme Cultura Contemporània, compila les primeres pel·lícules de dos directors que s’han convertit en un referent del cinema contemporani, cineastes independents que no han permés a les productores condicionar el contingut ni la forma de les seues propostes.

La seua trajectòria alterna el drama amb la comèdia en exercicis de virtuosisme protagonitzats per personatges estrafolaris que viuen tràngols tan còmics com devastadors. Són un exemple poc habitual de treball en equip. En el seu debut, Joel va signar la direcció i Ethan la producció, però amb el temps van començar a signar a junts, perquè tots dos han desenvolupat labors de producció, direcció i guió.

Amb la col·laboració del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana.


Dades bàsiques

Data:
Del 21/06/2019 al 28/06/2019
Horari:

22.30 h

Preu:

Gratuït

Direcció:

Carrer del Museu, 2
46003 València
Telèfon: 961 922 640Altres Activitats relacionades