Este pròxim 23 de juny naix la proposta cultural Berenar!, comandada pel col·lectiu Districte, amb l’objectiu d’eixamplar les possibilitats artístiques de l’entorn de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Amb l’Umbracle com a escenari, des de juny fins a novembre s’encendrà l’horari vespertí durant els diumenges per a reivindicar l’entorn del Túria com el marc idoni per a protagonitzar part de la programació musical de València.

Berenar! arribarà amb una estructura en la qual els concerts en viu d’emblemes nacionals, la il·lustració en directe d’artistes valencianes i les noves modalitats electròniques projectades amb vinils coparan les jornades amb horari de 17 a 22h i accés lliure i gratuït.

L’ampliació musical de l’Umbracle estarà protagonitzada en els seus primers compassos pels concerts dels Ganglis (el 23 de juny), amb la companyia de la il·lustració de Carmen Frontera; Miqui Puig & ACP (el 7 de juliol), estrenant el seu nou treball i flanquejats per la il·lustradora Virginia Lorente; i Els Tiki Phantoms (28 de juliol), al costat de l’artista Laura Castelló.

Home Selector & Friends i Javi Klein seran els encarregats d’editorialitzar la programació electrònica.

La proposta, acolliment pel Grup Salamandra, compta amb el suport de Aperol Spritz, Heineken, Martin Fierro i Mya. L’entrada serà gratuïta fins a completar aforament, oberta també als més joves i a mascotes.


Dades bàsiques

Data:
Del 23/06/2019 al 28/07/2019
Horari:

23 de juny (Los Ganglios): de 17 a 22 h
7 de juliol (Miki Puig & ACP): de 17 a 22 h
28 de juliol (Los Tiki Ohantoms): de 17 a 22 h

Preu:

Gratuït fins completar l’aforament

Direcció:

L'Umbracle
Avinguda del Professor López Piñero
46013 ValènciaAltres Activitats relacionades