Activitat dins del marc de l’exposició ‘Fragments que representen al món’ / ‘Regulated Wild’ de Gerard Ortín Castellví (2ª Intervenció)

La segona intervenció per a l’exposició ‘Fragments que representen al món’ arranca amb l’artista Gerard Ortín Castellví i la projecció de ‘Perrolobo (Lycisca)’, la seua òpera preval com a cineasta.

‘Perrolobo (Lycisca)’ proposa un recorregut fragmentat per la Vall de Karrantza; un concurs de raça de gossos de presa, una màquina de munyiment automatitzat, el so del caragol de mar amb la qual un pastor espanta al llop o una cova turística descoberta durant l’explotació d’una pedrera, són alguns dels elements que estructuren la pel·lícula.

A través d’un exercici de paisatgisme de les relacions, ens destaca les llums i ombres d’una realitat en procés de canvi, on parlar de domesticació és tan inoportú com parlar de puresa o estat natural.

La pel·lícula ‘Perrolobo (Lycisca)’ es projectarà el 7 de març a la Sala Carlos Pérez del Centre del Carme, on es troba actualment l’exposició col·lectiva ‘Fragments que representen al món’, la segona intervenció de la qual és ‘Regulated Wild’ de Gerard Ortín Castellví.

 

Gerard Ortín Castellví naix a Barcelona en 1988. Realitza la llicenciatura de Belles arts a la Universitat de Barcelona i un màster en el Sandberg Instituut d’Amsterdam. Ha exposat recentment en el Espai13 de la Fundació Joan Miró (Barcelona) així com en Tabakalera (Donostia), Stedelijk Museum Bureau of Amsterdam i Office for Contemporary Art (Oslo). Els seus treballs s’han projectat en llocs com Anthology Film Arxives, Zumzeig Cinecooperativa, Festival Internacional de Cinema de Xixón o el D’A Film Festival de Barcelona. Actualment viu a Londres on cursa un màster en Goldsmiths.

Perrolobo (Lycisca). Producció: Gerard Ortín Castellví i Irati Gorostidi Agirretxe. Muntatge: Ainara Elgoibar Aguirrebengoa i Irati Gorostidi Agirretxe. Càmera: Álvaro Sau Razkin. So directe: Terri Florido Güemes. Fotografia: Maddi Barber Gutiérrez. Assistència de Producció: Maddi Barber Gutiérrez. Etalonatge: Irati Gorostidi Agirretxe. Postproducció de so: Iosu Gonzalez Etxabe. Assessorament etnogràfic: Miguel Sabino Díaz.

Amb la col·laboració d’Arts Santa Mónica i Tabakalera.

Produïda dins del projecte Xarxa Zande de Oriol Fondevila (CASM) i Agency of Living Organisms de Pauline Doutreluingne (Tabakalera).

Una pel·lícula de Tractora Koop. E.


Dades bàsiques

Data:
dijous 07 març 2019
Horari:

19.00 h

Direcció:

Carrer del Museu, 2
46003 València
Telèfon: 961 922 640