Programació de Cultura als barris en La Malva-rosa (Parc de l’Ermita de Vera (c/Cristóbal Llorens)). Pots arribar amb les línies EMT 19-31-32-92-93-98-N1

1 octubre, 22:00 h. Òpera.
Les Arts Volant: El tutor burlat. Tots els públics.
L’obra amable i elegant, dolça i un poc picardiosa titulada Il tutore burlato, de Vicente Martín i Soler es presenta en valencià, El tutor burlat. Es tracta de la primera òpera d’un dels músics més internacionals que, fins a hui, ha donat València.

2 octubre, 19:00 h. Cinema mut amb música en viu: Buster Keaton amb Swinglöide Trio. Tots els públics.
Amb una empremta de swing manouche, el trio adapta la seua pròpia banda sonora, remarcant i subratllant els compassos dels còmics en la pantalla. Benjamin Thevenon, guitarra; Isabella Láuzara, violí; Carlos Llidó, percussió; Martín Rey-Matesanz, projecció.

30 octubre, 17:00 h. Concert de banda.
Sociedad Ateneo Musical del Puerto. Director: Isidro Coll Ballesteros. Tots els públics.
Pertanyent a la Cosomuval.

31 novembre, 12:30 h. Dansa contemporània. Cia. Bodí-Guerra: Blasco. Per a tots els públics.
Espectacle on la dansa, literatura i música s’harmonitzen en un recorregut pel temps i l’espai per a parlar de la vida de Vicente Blasco Ibáñez. Intèrprets. Pere Bodi i Àlex Guerra.

21 novembre, 12:00 h. Teatre infantil.
Ameba Teatre: El día de Ramiro. Públic infantil. Espectacle on la narració, les titelles amb objectes, el clown i la música en directe es combinen per a contar la història d’este viatge cap a un món en miniatura eixit d’una gran caixa. Direcció i interpretació: Ana González i Luciano Murabitu.



Dades bàsiques

Data:
Del 20/09/2021 al 28/11/2021
Horari:

Consultar la programació.

Preu:

Gratuït

Direcció:

Parc de l'Ermita de Vera (c/Cristóbal Llorens)

Transport:

EMT 19-31-32-92-93-98-N1