La temporada del Teatre Micalet s’obri amb l’espectacle No estem bé, de Maria Juan i Eugeni Alemany. Una obra carregada de sàtira a la valenciana en què els dos artistes alternaran els seus monòlegs i converses mentre debaten sobre aspectes d’actualitat i s’esquincen les vestidures.

Extraversió i humor transgressor en un espectacle que també inclourà improvisació, rifes i altres sorpreses al més pur estil cabareter.

Amb “No estem bé” Maria i Eugeni aconsegueixen revolucionar el panorama teatral valencià al fusionar la comèdia teatral i el gènere del monòleg d’humor. Els dos referents valencians de l’entreteniment i la improvisació en directe junts, en una funció plena de situacions divertides i algunes extremadament delirants.

#NoEstemBé (però el públic, tampoc).

 


Datos básicos

Fecha:
Del 20/09/2018 al 30/09/2018
Horario:

Dijous i divendres: a les 20.30 h
Dissabte: a les 19 i 22.30 h
Diumenge: a les 19 h

Precio:

Consulta el preu a la pàgina web del Teatre

Dirección:

Carrer Guillem de Castro, 73
46008 València
(La taquilla està oberta des d’una hora abans, únicament els dies en els quals hi haja representació. Si necessites ajuda amb la teua compra, per favor, envia un email a taquillamicalet@gmail.com i t’indicarem com procedir o telefona’ns al 963 921 482 de dilluns a divendres de 10 a 14h)

Más información: